YOGA

In onze prachtige saladebar bieden wij onze prachtige ruimte beneden aan voor yoga. Yoga is een woord afkomstig uit het Sanskriet (Oud-Indiaas), In het Nederlands zouden we het woord kunnen vertalen als ‘verbinden’. In het gebied waar India ligt is Yoga ontstaan. Het ‘verbinden’ slaat op het verenigen van lichaam en geest en dit kunnen we doen door middel van de ademhaling. Yoga bevordert de creativiteit en concentratie en heeft een zeer gunstig effect op stressvermindering .

 

Omdat het voor ons belangrijk is dat je bij ons helemaal thuisvoelt, bieden wij een YOGA&LUNCH pakket aan waar u naast een heerlijke ochtend yoga-sessie kunt genieten van een gezonde biologische lunch met verse juices en lekkere thee. 

 

Bij Rå denken we dat yoga een reis naar zelfbewustzijn is en we hopen dat je dat steeds dieper met je zult krijgen elke keer dat je een van onze lessen verlaat. Yoga zou een leuke en persoonlijke reis moeten zijn die anders is maar uniek voor iedereen. Er is in de les veel aandacht voor de juiste lichaamshouding (alignment) in de houdingen. Er wordt gewerkt aan kracht, balans, flexibiliteit, ontspanning & ademhaling.

 

Deze les is uitermate geschikt voor beginners of als je een blessure hebt of herstellende bent.  Gevorderde studenten kunnen deze les goed gebruiken voor het aanscherpen van hun basistechnieken. 

 

Wil je meedoen? Wij kijken er naar uit! Stuur ons een bericht of boek direct je YOGA les onderaan. Tot snel! :) 

 

yoga pakket

YOGA + LUNCH

€ 90,00

  • Beschikbaar
  • Direct leverbaar

  OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 11:30 – 20:00

zaterdag: 12:00 – 16:00

Zondag: gesloten

 

CONTACT US: 

TEL: 050 20 41 002

Oude Kijk in 't Jatstraat 59

Groningen

This website was design by Till Constantin