de herfst is in volle gang!

In de supermarkt kun je tegenwoordig het hele jaar door alle groenten en fruit terugvinden. Maar sta je wel eens stil bij de herkomst? Waar komen die sperziebonen vandaan? En die asperges? Bij Rå geloven we in seizoensgebonden producten, omdat dit altijd een duurzame keuze is en daarnaast verser en lokaler is! Op de kaart staan nieuwe opwarmende ingrediënten voor onze salades en bowls, wisselende groentensoep, en veel heerlijke extra's zoals onze plantaardige amandel-bananencake! Naast de kaart hebben we weer wisselende maandspecials zodat we ook producten die korter leverbaar zijn kunnen aanbieden. Al met al, genoeg om van te genieten het komende seizoen!

 

De herfst vraagt om verwarmende gerechten, daarom introduceert Rå soepen, cakes, en bowls met speciale ingrediënten voor de herfst.

 

 

De herfst vraagt om paar heerlijke gerechten om jezelf mee op te warmen. Daarom introduceren wij in de koude herfst en winter maanden wisselende soep. Soep is alles in één: lekker, voedzaam en gezond. En je mag er zonder schuldgevoel veel van eten. Laat de herfst dus maar komen! Je kunt je soep binnen no-time tot een echte maaltijd omtoveren door extra portie groenten, granen, of premium erbij te bestellen bij Rå! De soepen zijn verkrijgbaar in klein en groot, als maaltijd of bijgerecht. PS: wij serveren de niet gloeiend heet. Waarom?  Feit is dat er tijdens het koken van groentensoep enkele vitamines, waaronder de fameuze vitamine C, verloren kunnen gaan. Wil je hem toch gloeiend heet? Dan warmen wij hem graag voor je op!

 

 

 

 

 

'Met groenten in de hoofdrol en dierlijke producten als bijzaak, willen wij van Rå laten zien hoe lekker en voedzaam plantaardig eten is. Toch liever wat extra kip of feta? Dan kan dat natuurlijk!' 

 

ZOETE AARDAPPEL-KOKOS-GEMBER SOEP

In de herfst  is een heerlijke zoete-aardappel-kokos-gember soep op ons menu onmisbaar! Daarnaast is de soep 100% plantaardig. 

 

En het beste aan deze soep?  Zoete aardappel is een supergezonde groente en bevat veel vitamine A, C en E, welke alle drie een antioxidantwerking hebben. Antioxidanten helpen vrije radicalen onschadelijk te maken (vrije radicalen richten schade aan in ons lichaam en zijn o.a. verantwoordelijk voor het verouderingsproces). Zoete-aardappel geeft ons immuunsysteem dus een flinke boost en is tevens een natuurlijke ontstekingsremmer. Helemaal niet verkeerd dus om dit soepje regelmatig op het menu te zetten in de herfst!

 

VEGAN-BANANEN-AMANDELEN-GOJI CAKE

Wat is nou beter in de herfst dan een heerlijke bananencake met oven-geroosterde amandelen en Goji beren? Daarnaast zonder ei en 100% vegan!! Goji bessen zijn kleine rode bessen die al eeuwenlang in Azië worden gebruikt waar ze bekend staan om hun positieve effect op de gezondheid. Nu verkrijgbaar bij Rå, smullen dus!!!

GLØDENDE OKTOBER BOWL 

Voor oktober hebben wij een  heerlijke verwarmende bowl van wilde spinazie, quinoa, linzen, ovengeroosterde zoete aardappel, champignons en Noord-Afrikaanse 'harissa' balletjes. 100% plantaardig. Alles voor maar 8,5!

 


 

 OPENINGSTIJDEN

Maandag: 11:30 - 20:00

Dinsdag: 11:30 – 20:00

Woensdag: 11:30 – 20:00

Donderdag: 11:30 – 20:00

Vrijdag: 11:30 – 20:00

Zaterdag: 12:00 – 16:00

Zondag: gesloten

 

CONTACT US: 

TEL: 050 20 41 002

Oude Kijk in 't Jatstraat 59

Groningen

 

This website was design by Till Constantin