Van 'hygge' naar 'rå', de Denen snappen het belang simpliciteit voor een goed leven.

onze partners

Dagelijks sterven 6.000 mensen, voornamelijk kinderen, door het gebrek aan schoon drinkwater. 100% van de nettowinst die EARTH CONCEPT realiseert met de verkoop van EARTH water, thee, and koffie, dragen ze af om waterprojecten te financieren. EARTH investeert het geld in duurzame watersystemen in gebieden waar dit het hardst nodig is. Drink dus EARTH producten en help mee om schoon drinkwater te creëren.

Lemonaid en ChariTea zijn frisdranken zoals ze zouden moeten zijn. Elke fles Lemonaid en ChariTea bevat alleen biologische ingrediënten en is Fairtrade-gecertificeerd.

 

 

Lemonaid betaalt hogere prijzen voor hun ingrediënten en ondersteunen daarmee eerlijke landbouw. Met de Fairtrade-premie kunnen lokale boeren het zich veroorloven om hun eigen levensomstandigheden te verbeteren en gemeenschapsprojecten binnen hun gebied te implementeren.

udea

Udea is een groothandel in biologische levensmiddelen en tevens franchisegever van de biologische supermarktformule Ekoplaza. Samen met leveranciers, producenten, boeren en telers bieden ze producten van de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarmee streven ze naar jarenlange relaties op basis van wederzijds respect, continuïteit en wordt er een eerlijke prijs betaald. Door hun ervaring, innovatiekracht en nauwe relatie met de boeren en telers, zijn zij voor ons de perfecte partner voor zowel verse als houdbare producten.

 


the bowls

TOKYO TERIYAKE

HOT PEPPER BOWL

VIKING BOWL

DEN MAROKKANSKE

DEN GRØNESTE

BOWL V.D. MAAND 

 OPENINGSTIJDEN

Maandag: 11:30 - 20:00

Dinsdag: 11:30 – 20:00

Woensdag: 11:30 – 20:00

Donderdag: 11:30 – 20:00

Vrijdag: 11:30 – 20:00

Zaterdag: 12:00 – 16:00

Zondag: gesloten

 

CONTACT US: 

TEL: 050 20 41 002

Oude Kijk in 't Jatstraat 59

Groningen

 

This website was design by Till Constantin